Bizarre vrijgezellenfeesten in Las Vegas

Een vrijgezellenfeest is een avondje bedoeld om de laatste wilde haren te verliezen voor je gaat trouwen. Samen met je beste vrienden en/of vriendinnen ga je nog eventjes helemaal los voor je je in het echt aan je partner laat verbinden. Maar hoe je zo’n knalavond organiseert, kan soms moeilijker blijken dan je in eerste instanties denkt. Bij de volgende twee bizarre vrijgezellenfeesten is het in ieder geval gelukt. Lees je mee?

Jokertje (Robert Minderhoud) had een eigen televisieprogramma

Robert Minderhoud (aka Jokertje), bekend van het televisieprogramma ‘Oh oh Cherso’, vierde in 2013 uitbundig zijn vrijgezellenfeest in dé plek voor dit evenement: Las Vegas. Een heel televisieprogramma werd eraan gewijd en het feest mocht daardoor wel drie weken duren. Samen met twee ex- collega’s van ‘Oh oh Cherso’ en zijn beste vriend, beleefde Jokertje avontuur na avontuur. Van striptenten tot paardrijden, niets werd overgeslagen. Bijna elke avond werd drie weken lang afgesloten met het uitzicht op een kater de volgende dag. Uiteindelijk vloog zijn verloofde Shana Dolphen ook naar Las Vegas, waar het stel aan het einde van de serie het ‘ja’ woord aan elkaar gaven.

Een hele filmserie lang

Maar de meeste mensen kennen natuurlijk de filmserie ‘The Hangover’ als het ultieme voorbeeld van een bizar vrijgezellenfeest. Het loopt uiteindelijk allemaal goed af voor de heren in de film en alhoewel het lijkt alsof het huwelijk misschien niet doorgaat door de gebeurtenissen tijdens het vrijgezellenfeest, komt ook dat op zijn pootjes terecht. Was het al die ellende en stress waard? Nou ik ken wel een paar mensen die dat over hebben om Mike Tyson te ontmoeten en wie wil er nu niet de volgende dag wakker worden met een enorme tattoo op je gezicht en een tijger in de badkamer? Ik bied mezelf niet meteen aan maar als het je ding is, zou ik zeggen ga ervoor!

Wat kies jij?

Maar voor de meeste mensen blijft dit bij een gezellige avond met vrienden en wat hoofdpijn de volgende dag. Want dit soort dingen zien we graag bij andere mensen maar niet iedereen wil dat voor zichzelf. Laat je vrienden deze bijzondere dag regelen of kies zelf wat leuke activiteiten uit en maak er samen een dag van om nooit te vergeten. Of wel, maar dan zal dat de bedoeling zijn geweest van die avond. Knipoog, knipoog.
Als je de series nog wilt kijken, kan je op internet kijken daar zijn ze te vinden. En ook als je op internet op zoek gaat naar leuke activiteiten kan je het beste kijken op Fundustry.nl

Geef een reactie