Heftruck kopen bij TrucksNL

Als je een bedrijf hebt met een groot magazijn is het handig om een heftruck te hebben zodat je gemakkelijk de producten kan in en uitladen. Waar kun je dan een heftruck kopen? Dit kan onder andere bij TrucksNL op hun website. Zij hebben een zeer ruim assortiment aan heftrucks op de website staan. Bij TrucksNL kan namelijk iedereen zijn of haar voertuigen aanbieden. En niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Zo kun je dus gemakkelijk een tweedehands heftruck kopen die nog prima gebruikt kan worden. Welke heftrucks hebben ze hier allemaal? Ze hebben hier alle soorten heftrucks die er zijn, van de normale vorkheftrucks tot een ruwterreinheftruck. Zo weet je altijd dat je hier kunt slagen.

Alle soorten heftrucks

Als je op zoek bent naar een nieuwe heftruck moet je wel eerst bepalen welke heftruck je wilt kopen. Zo heb je een normale vorkheftruck, maar heb je deze nodig voor binnen gebruik of juist voor buiten gebruik? Als je er een zoekt voor binnen gebruik zal deze vaak elektrisch zijn vanwege de uitstoot gassen die je hebt bij eentje op diesel. Vaak zijn diesel heftrucks ook voor buiten bedoeld. Zoals ik net al aankaartte heb je ook een ruwterreinheftruck. Deze is ideaal om buiten door slecht terrein te rijden en je dus wel overal je werkzaamheden kunt uitvoeren. Als je een magazijn hebt die bestaat uit smalle paden kun je kiezen uit 2 verschillende heftrucks. Zo heb je de smalle gang heftruck en de vierwegheftruck. Zoals de naam al zegt bij een smalle gang heftruck is deze er voor gemaakt om tussen smalle paden te rijden in magazijnen. De vierwegheftruck is handig als je veel bochten moet maken. Deze kan namelijk niet alleen voor en achteruit rijden, maar ook gemakkelijk van links naar recht. Dit scheelt een hoop ruimte bij hoeken. Je hebt ook nog een speciale zijlader heftruck. In plaat van dat de lepels aan de voorkant zitten, zijn deze geplaatst aan de zijkant. Het voordeel hiervan is dat de lading naar het midden van de heftruck wordt verplaatst en de heftruck dus een stuk stabieler is dan andere heftrucks. Als laatste heb je ook nog een meeneemheftruck. Deze kun je bevestigen op de achterkant van een oplegger zodat je gemakkelijk op locatie de vracht kan in en uitladen. Het mooie van TrucksNL is dat al deze heftrucks worden aangeboden op de hun website. Dus als je een heftruck gaat kopen bedenk eerst goed welke het meeste geschikt is voor jou.

Andere oplossing

Mocht je niet genoeg hebben aan een heftruck omdat deze niet hoog genoeg kan tillen, dan kun je kiezen voor een reachtruck. Deze voertuigen kunnen tot wel 15 meter hoog tillen. Zo hebben ze iedere klus de juiste voertuigen.

Geef een antwoord